UMY Signs MoU with USIM

Desember 9, 2014, oleh:

Universitas Muhammadiyah Yogyakarta (UMY), as one of the private universities in Indonesia having a tagline “Leading and Enlightening”, has cooperation with both domestic and abroad educational institutions. It is an evidence of commitment of UMY to be Go International University. The most recent cooperation carried out by UMY is with Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).

UMY Tanda Tangani MoU dengan USIM

Desember 9, 2014, oleh:

Universitas Muhammadiyah Yogyakarta (UMY) sebagai salah satu perguruan tinggi swasta di Indonesia yang memiliki tagline “Muda Mendunia”, terus menggalakkan kerjasama dengan institusi-institusi pendidikan baik dalam maupun luar negeri. Hal ini juga sebagai wujud komitmen UMY yang ingin menjadi kampus Go International. Dan kerjasama terbaru yang dilakukan UMY adalah kerjasama dengan Universiti Sains Islam Malaysia (USIM).