JK School of Government Conduct the Earth Day Clean-Up

April 21, 2017, oleh:

Jusuf Kalla School of Government collaborating with Muhammadiyah Living Environment Council conducted the Earth Day Clean-Up on Wednesday (19/4) at Sepanjang beach, Gunung Kidul, Yogyakarta to commemorate the Earth Day on April 22. There were 300 students participating in the event including Government Study students and exchange students from Thammasat University and Khon Kaen University.

Peringati Hari Bumi, JK School of Government Adakan Bersih Bumi

April 21, 2017, oleh:

Dalam rangka memperingati Hari Bumi Internasional pada yang jatuh pada tanggal 22 April 2017, JK School of Government bekerjasama dengan Majelis Lingkungan Hidup PP Muhammadiyah mengadakan acara Bersih Bumi pada rabu (19/4) di Pantai Sepanjang, Gunung Kidul, DIY. Kegiatan ini diikuti oleh 300 orang mahasiwa, baik mahasiwa Ilmu Pemerintahan dan juga mahasiswa asing yang melakukan